Sponsored links

e-Napló Pro description


Az @Napló Pro mobil alkalmazáscsomag, amely egy vadonatúj natív mobil alkalmazás Android platformra! Az alkalmazások segítségével a diákok és a szülők okostelefonon keresztül tekinthetik meg az elektronikus naplóban lévő adataikat.

FIGYELEM! A program CSAK az TwinNet @Naplót rendszert használó iskolák szoftverével működik!

Az @Napló Elektronikus Osztálynapló Android telefonra és tabletre fejlesztett szülői elektronikus ellenőrzőkönyve. Az elektronikus ellenőrzőkönyv a tanulók és szüleik Interneten keresztüli tájékoztatását megvalósító szoftver. Az elektronikus ellenőrzőkönyv alkalmazás közvetlenül az iskolai elektronikus naplóból olvassa ki az adatokat, azonnal naprakész információkat jelenít meg, felhasználói beavatkozás nélkül.

Az alkalmazás alkalmas az @Napló elektronikus naplóban tárolt adatok publikálására, a tanulók és szüleik azonnali, on-line tájékoztatására. A tanulók, szülők, gondviselők egy felhasználónév és jelszó segítségével léphetnek be a rendszerbe, majd tekinthetik meg az elektronikus naplóban róluk tárolt információkat.

Recent changes:
Javítás:
- kompatibilitási hiba javításaFree Download

Safe download


Screenshots of e-Napló Pro: See the pictures

Related e-Napló Pro


Other users also looks for: e-Napló Pro apke-Napló Pro download apkdownload e-Napló Pro apke-Napló Pro free downloadfree e-Napló Pro download apk