Sponsored links

Përralla për fëmijë shqip description


Në këtë aplikacion mund të gjeni shumë përralla dhe kuize përkatëse për çdo përrallë. Përrallat janë me ilustrime dhe me zërim që e bën shumë më të lehtë mësimin e tyre. Ky aplikacion është në gjuhën shqipe dhe atë angleze.Disa nga përrallat janë:1. Dita e parë në shkollë2. Luani dhe miu3. Sorra e etur4. Rrushi i papjekur5. Dhelpra dhe lejleku6. Lepuri dhe breshka7. Qeni lakmitar8. Luani lakmitar9. Dhelpra dhe lejleku10. Lepuri dhe breshkaVeti tjetër e aplikacionit është se disa nga përrallat janë të qasshme për perdoruesit, ndërsa disa përralla duhet të zhbllokohen. Ju mund të zhbllokoni përrallat nëse përgjigjeni pozitivisht në kuiz dhe fitoni pikë që nevojiten për zhbllokimin e përrallave, që e bën aplikacionin shumë të dobishëm sidomos për fëmijët e ciklit fillor! Learn More


Free Download

Safe download


Screenshots of Përralla për fëmijë shqip: See the pictures

Related Përralla për fëmijë shqip


Other users also looks for: Përralla për fëmijë shqip apkPërralla për fëmijë shqip download apkdownload Përralla për fëmijë shqip apkPërralla për fëmijë shqip free downloadfree Përralla për fëmijë shqip download apk