Sponsored links

Risico Erfelijke Kanker description


Deze app is een samenvoeging van de drie eerdere apps voor erfelijke borstkanker, darmkanker en kinderkanker. Daarnaast is de darmkanker-app aangepast aan de nieuwe richtlijn erfelijke darmkanker 2.0 uit 2016. Risico op erfelijke kanker?
Wilt u weten of er bij een patiënt van u of in diens familie een verhoogd risico is op erfelijke kanker? Vindt u de richtlijnen hiervoor onoverzichtelijk? Gebruik dan deze snelle en eenvoudige verwijstest van het Radboudumc! • Risico op erfelijke darmkanker• Risico op erfelijke borstkanker• Erfelijkheid en darmpoliepen• Kinderkanker: Indicatie voor erfelijkheidsadvies Vul de gegevens van uw patiënt en zijn/haar familieleden in, en u krijgt direct te zien of uw patiënt in aanmerking komt voor preventieve controles of erfelijkheidsadvies. 

Meer informatie over deze verwijstest en over erfelijke kanker in het algemeen vindt u op www.radboudumc.nl/erfelijkeborstkanker of www.radboudumc.nl/erfelijkedarmkanker. Deze verwijstest is gebaseerd op de Nederlandse richtlijnen, zoals te vinden op www.oncoline.nl, en kan alleen gebruikt worden door zorgverleners, die inloggen met hun BIG-nummer. 

© 2016 Radboudumc Learn More


Free Download

Safe download


Screenshots of Risico Erfelijke Kanker: See the pictures

Related Risico Erfelijke Kanker


Other users also looks for:
Sponsored links

Risico Erfelijke Kanker

Risico Erfelijke Kanker

Free

Free Download


Recent download and reviews
Related Apps