Sponsored links

Shfleto - Filma me titra shqip description


Ky aplikacion ju mundëson ti shfletoni faqet që ofrojn filma me titra shqip, dhe ti shikoni me kualitet të lartë.
Shfleto është aplikacion i avancuar me disa karakteristika të veçanta:
•  Shikoni dhe shkarkoni çdo film dhe serial nga secila faqe.
•  Pa reklama të mërzitshme.
•  Shpejtësi shumë e mirë.
Për të shikuar filmat ju nevojitet një Video Player. Ne ju rekomandojm Mx Player.
Për të shkarkuar filmat ju nevojitet një Download Manager. Ne ju rekomandojm Advanced Download Manager.
Linqet:
MX Player: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad
ADM: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dv.adm
Nëse ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 yje në Play Store dhe ta shpërndani me shokët tuaj. Ju faleminderit.
Important: Shfleto is a web browser, for more details see About Us section on the app.


Free Download

Safe download


Screenshots of Shfleto - Filma me titra shqip: See the pictures

Related Shfleto - Filma me titra shqip


Other users also looks for: Shfleto - Filma me titra shqip apkShfleto - Filma me titra shqip download apkdownload Shfleto - Filma me titra shqip apkShfleto - Filma me titra shqip free downloadfree Shfleto - Filma me titra shqip download apk