SHQIP TV description


TV eshte program për android që ju mundëson ti shikoni të gjitha kanalet shqiptare + Filmat më të rinj të përkthyer në Shqip në telefonin tuaj android ne formatin HD. Programi eshte shum i shpejt dhe ju do ti shihni kanalet pa bllokime dhe ngadalsime.
Paketa e Shqip Tv përmbanë:
Filma,Dokumentare,Filma Vizatimor)
-SPORT
-Të gjitha kanalet televizive Shqiptare nga Kosova Shqipëria dhe Maqedonia
-Lajme
-Programe Muzikore
-Programe Fetare
dhe shumë kanale tjera


Free Download

Safe download


Screenshots of SHQIP TV: See the pictures

Related SHQIP TV


Other users also looks for: SHQIP TV apkSHQIP TV download apkdownload SHQIP TV apkSHQIP TV free downloadfree SHQIP TV download apk